Előnyei:
Profi hidegpárásító, robusztus külalak, karbantartás nélkül, nagyon csendes  üzemmód, 2 fokozatú ventillátor, ultrahangos vízfertőtlenítés.
Légszűrő:
Felhasználás:
Helyiségek 400 m3-ig, mint például nagyobb irodahelyiségek vagy kiállítótermek.

– Nagyon alacsony energiafelhasználás
– Csendes üzemmód
– Ultrahangos víztisztítás
– Kedvező karbantartási költségek
Felhasználás:
– Lakóterek
– Irodahelyiségek
– Kiállítótermek

WD 600 párásító
Szűrőként nagyon egyszerű módon tisztítószövet szolgál. Ezért ez a típusú párásító rendelkezik a legalacsonyabb karbantartási költségekkel. WD 600 párásító üzemeltetése  A levegő a berendezés hátsó oldalán van bevezetve. Halk működésű szinkron motor üzemelteti a párásító dobot, amelyen a szűrő van felszerelve. A dob a víztartályba merítve forog, ami a leghatékonyabb párásító módszer, mivel a szűrő sohasem szárad ki. Beépített nedvességmérő és a két teljesítményfokozatú ventillátor biztosítja az egyenletes páraellátást. Gyékényszűrő helyett nagyon találékonyan a dobra vont tisztítószövet van felhasználva. Ez az oka, hogy ez a párásító a legkisebb karbantartási költségekkel rendelkező berendezések közé van sorolva. Tartozék az UVC vízfertőtlenítés a víz tisztaságának növelésére. A párásító laboratóriumban tesztelve – így megelőzhető a baktériumok elszaporodása. A tisztítószövet 90 °C-on mosható.
Párásító előnyei

 

Műszaki paraméterek  
Ventillátor1. Fokozat2. Fokozat
Levegő keringetése700 m³ / óra1400 m³ / óra
Maximális óránkénti teljesítmény1,4 liter3,4 liter
Maximális napi teljesítmény33,6 liter82 liter
Átlagos napi párásító teljesítmény21 liter30 liter
Zajszint42 dBA57 dBA
Helyiség maximális térfogata500 m³900 m³
Helyiség ajánlott térfogata350 m³450 m³
Energiafelvétel110 W129 W
Csatlakozás230 V / 50 Hz230 V / 50 Hz
Tömeg19,5 kg19,5 kg
Méretek72 x 63 x 32 cm72 x 63 x 32 cm
Színszürke és fehérszürke és fehér

Térítendő tartozék
– Automatikus csatlakozás a vízhálózatra
A párásító leírása

Kínálatunkban két WD 600 típusú párásító szerepel közvetlen vízhálózatra való csatlakozással

1. WD 600 REFILLKIT – standard csatlakozás,ahol ajánljuk elzárni a vizet a tartály feltöltése után és abban az esetben,ha a párásító nincs felügyelet alatt.Felhívjuk a figyelmet,hogy a töltőrendszer meghibásodása esetén vízkár keletkezhet.

2. WD 600 SAFETY DEVICE – biztonsági rendszerrel felszerelt töltőrendszer,amely biztonsági tartállyal van ellátva. A vízvezetékre speciális tömlővel van csatlakoztatva. Továbbá tartozék a vízérzékelő riasztóval és a töltés automatikus leállítása,amennyiben víz kerül a biztonsági tartályba.

 

WD 600 SAFETY DEVICE típus biztonsági tartozékai

– Közvetlen csatlakozás a vízhálózatra  ½´´ tömlővel

– Aquastop biztonsági csatlakozó

– Biztonsági tartály és vízérzékelő riasztóval

 

A párásító a megkívánt nedvesség elérése mellett tisztítja a helyiség levegőjét. A karbantartási költségek nagyon alacsonyak, mert gyékényszűrő helyett mosható szövet van felhasználva. Ezzel az egyszerű módszerrel, más módszerekkel ellentétben, elérhető a baktériumok elszaporodásának megakadályozása. Minden alkatrész, ami a vízzel érintkezik, nagyon könnyen – szerszám felhasználása nélkül leszerelhető és néhány percen belül kitisztítható.

A WD 600 a legnagyobb felszereltségű párásító a sorozaton belül és rendelkezik UVC víztisztítóval. Az ultrahangos víztisztító segítségével nagyobb víztisztaság érhető el, így gátolva meg a baktériumok elszaporodását. Az ultrahangos víztisztító szükség szerint ki és bekapcsolható mert a berendezés két különálló csatlakozóval rendelkezik. Csendes működésű szinkron motor biztosítja a kiváló teljesítményt nagyon alacsony energiafelhasználás mellett. Ezt a típus választott tartozékként a vízvezetékre való állandó csatlakozással látható el. Ha a működtető elfelejti feltölteni a víztartályt, a berendezés automatikusan kikapcsol. Ezzel teljesen kizárható a berendezés túlmelegedése.

Működtetése és karbantartása nagyon egyszerű és nem igényel szakmai hozzáértést. A szabályozás nagyon egyszerűen működik a nedvességmérő kívánt értékre való állításával. Párásító az optimális nedvességtartalom beállítása után a nedvességet automatikusan a kívánt szinten tartja. A WD 600 típus az UVC dezinfekció segítségével egyesíti magában a nagy teljesítményű párásítás funkcióját a levegő tisztítása mellett. motor  elölnézet oldalnézet víztartály párologtató szövet ventilátor A párásító kiválóminőségű acéllemezből készült, a víztartály pedig ütésálló anyagból. A baktériumok elszaporodása a párásítás egyik nem kívánt jelensége. Sajnos sok gyártó kevés figyelmet szentel ennek a problémának. A baktériumok keletkezésének és elszaporodásuk megakadályozásának érdekében a párologtatókat UVC dezinfekcióval /fertőtlenítővel/ kellene ellátni. Ez a beruházás ugyan többletköltséget jelent, viszont az egyedüli megoldás a helyiség optimális és egészséges klímájának kialakítására. Az UVC dezinfekció segítségével biztosak lehetnek abban, hogy a párásító egészséges környezetet alakít ki.

A WD 600 típus az UVC dezinfekció segítségével egyesíti magában a nagy teljesítményű párásítás funkcióját a levegő tisztítása mellett.

WD-600-para