Nagy teljesítményű , gazdaságos üzemelésű párásító berendezések tágas helyiségekbe, irodai és ipari felhasználásra.

WD 600 párásító

A WD 600 a legnagyobb felszereltségű párásító a sorozaton belül és rendelkezik UVC víztisztítóval. Az ultrahangos víztisztító segítségével nagyobb víztisztaság érhető el, így gátolva meg a baktériumok elszaporodását. Az ultrahangos víztisztító szükség szerint ki és bekapcsolható mert a berendezés két különálló csatlakozóval rendelkezik.

WD típusú párásítók a működési elvüknek köszönhetően nem igénylik a víz módosítását.  Így kemény összetételű víz is felhasználható.

WD-450

Nagy teljesítményű, alapfelszereltségű párásító, könnyen kezelhető, alacsony karbantartási  költségekkel. Beépített, állítható  nedvességmérővel,amely a helyiség kívánt nedvességtartalmának elérése után automatikusan kikapcsolja a berendezést. Kétfokozatú ventillátor a nagyobb teljesítmény és az alacsonyabb zajszint elérése érdekében. Nagy, 34 literes víztartállyal rendelkezik. Mobilis-mozgatása görgőkkel van biztosítva.

WD-Mileta / WD-B7200 ipari párásító

Magasnyomású párásító ipari felhasználásra masszív felépítésű, kezelése egyszerű.

Nagy teljesítmény alacsony energiafelhasználás mellett. Alkalmas betonfelületek nedvesítésére. Építkezéseken felhasználható a levegő portartalmának csökkentésére. Beépített kerekeinek köszönhetően könnyen áthelyezhető.

Ipari párásítók

WD Kelanmaximális párásító teljesítmény240 liter / nap
WD Noreamaximális párásító teljesítmény600 liter / nap
WD Chieramaximális párásító teljesítmény21300 liter / nap